Ampliem la Xarxa de Compostaires: inscriu-te a la sessió formativa i podràs obtenir un compostador gratuït


Per tal de promoure el compostatge de la matèria orgànica i les restes vegetals i fomentar la prevenció de residus, l’Ajuntament de Valls organitza dues sessions formatives sobre autocompostatge, i cedirà 50 compostadors, acompanyats d’una eina per regirar el compost.

Qui pot sol·licitar un compostador?
-Propietaris de finques urbanes destinades a habitatge de tipologia unifamiliar i amb jardí, o bé finques rústiques amb masia, situades al terme municipal de Valls, amb una superfície mínima de jardí de 200 m2, i que no disposin prèviament de compostador.
-Les finques amb una superfície enjardinada inferior als 200 m2, així com aquelles que ja disposin de compostador preexistent, quedaran en llista d’espera.
-En cas de rebre’s més peticions que places disponibles, s’escollirà els participants per sorteig.

Com inscriure’s?
Per inscriure’s a la sessió formativa i demanar la cessió del compostador cal presentar aquest formulari degudament omplert i signat per alguna d’aquestes vies:
Seu electrònica: adjuntar el document a una instància general.
Per correu electrònic: enviar el document a xarxacompostaires@valls.cat
Presencialment: presentar el document a les Oficines de Sostenibilitat – c/Paborde 6 (obert de dilluns a divendres 9 a 13 h).
La data límit per inscriure’s és dilluns 5 de juny. T’enviarem un correu electrònic confirmant la teva inscripció.

Condicions de participació
-Cada participant rebrà en règim de cessió un compostador de 450 L i un estri per remenar el compost.
-El participant es compromet a muntar-lo i utilitzar-lo per gestionar la matèria orgànica generada, i a mantenir-lo en funcionament al llarg del temps.
-El compostador s’haurà d’utilitzar dins del terme municipal de Valls. Qualsevol canvi d’ubicació s’haurà de comunicar a l’Ajuntament de Valls i haurà de ser aprovat per aquest.
-En cas de no utilitzar-lo, no es podrà vendre, intercanviar ni cedir a terceres persones, sinó que s’haurà de retornar a l’Ajuntament de Valls. El compost s’haurà de retornar desmuntat i net.
-L’assistència al curs de formació organitzat per l’ajuntament és obligatòria.
-Es comunicarà a l’ajuntament qualsevol incidència que pugui sorgir amb l’ús del compostador.
-La cessió del compostador està subjecta a inspecció per tal de comprovar la seva correcta utilització. Per aquest motiu, es facilitarà l’accés del personal de la campanya a l’indret on estigui instal·lat el compostador, per tal que puguin verificar-ne el funcionament.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s